Gå til hoved-indhold

Sporthouse har udviklet en række værktøjer, der gør hverdagen lettere og mere motiverende. Det handler bl.a. om, hvordan mennesker kan arbejde endnu bedre sammen gennem kendskab til hinandens styrker og udviklingsområder samt deres motivationsfaktorer både i med- og modvind. Der er særligt fokus på praktikken.

Sporthouse samarbejder med en stribe kommuner omkring ledelses- og organisationsudvikling inden for elite- og breddeidrætten. Det sker bl.a. i Ballerup, Esbjerg, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Gribskov, Helsingør, Herlev, Hillerød, Holbæk, Holstebro, Horsens, Høje-Taastrup, Kolding, København, Odense, Aabenraa, Svendborg, Vejle og Viborg, hvor mere end 300 klubber gennem procesforløb har fået gearet deres organisation, så den er bedre rustet til at indfri de stadigt stigende krav, der stilles.

Ledelse og kommunikation er to begreber, der er tæt forbundet med hinanden. Sporthouse arbejder med at skabe sammenhæng. Gennem bedre kendskab til hinanden ved bl.a. brug af de to testværktøjer Belbin og Insights. Det er værktøjer, som dels har fokus på udvikling af teams, dels hvordan de forskellige personprofiler spiller sammen. Der er fokus på, hvordan forskelligheder kan supplere hinanden og skabe synergier samt hvordan modsætninger kan nå hinanden verbalt.

STRATEGIVÆRKTØJ

Er der behov for en fælles strategi - så alle trækker i samme retning? Sporthouse benytter et unikt værktøj, den såkaldte udviklingsplan til strategiprocessen.

 

MØNSTERKLUB®

Har organisationen behov for et serviceeftersyn, er Mønsterklubanalysen®helt sikkert noget for jer. Et godt udgangspunkt for en udviklingsproces.

 

ET UNIKT TESTVÆRKTØJ

Sporthouse er associeret partner i Insights
Et værdifuldt ledelses- og kommunikationsværktøj. Læs mere om de testværktøjer, som Sporthouse benytter.

 

BESTYRELSEN SOM ET TEAM

Gennem en 4 timers målrettet workshop - bestyrelsen som et team - får bestyrelsen mulighed for at skærpe bestyrelsesarbejdet.