PROCESFORLØB I FORENINGER

En af de helt store spidskompetencer i Sporthouse er procesforløb enten, hvor flere klubber er med i et forløb, som kombineres med fællesmøder og møder på klubbernes hjemmebane eller specifikke forløb - skræddersyet til den enkelte forening/organisation.
Til højre kan du se et udsnit af de foreninger, som Sporthouse har arbejdet sammen med.

SPORTHOUSE OG KOMMUNERNE

Sporthouse samarbejder med en række kommuner, som ønsker at styrke det organisatoriske niveau i det lokale foreningsliv. Det er både kommuner, som ønsker at understøtte bredde- og eliteidrætten samt foreningslivet generelt.

Eksempler på kommuner

Ballerup, Esbjerg, Frederiksberg, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe, Gribskov, Helsingør, Herlev, Hillerød, Holbæk, Holstebro, Horsens, Høje-Taastrup, Kolding, København, Svendborg, Odense, Aabenraa og Vejle.
 

SPORTHOUSE OG FORBUNDENE

Sporthouse samarbejder med en række forbund omkring ledelses- og organisationsudvikling. Herunder kan du se eksempler på forbund, som Sporthouse har løst opgaver for.

Udpluk af forbund:

SPORTHOUSE OG ORGANSIATIONERNE

Sporthouse samarbejder med en række organisationer omkring ledelses- og organisationsudvikling. Herunder kan du se eksempler på på organisationer, som Sporthouse har løst opgaver for.

Udpluk af organisationer:

Interessenter uden for sportens verden

Sporthouse har løst opgaver for en stribe interessenter uden for sportens verden omkring ledelses- og organisationsudvikling. Herunder kan du se eksempler på interessenter uden for sportens verden, som Sporthouse har løst opgaver for.

Udpluk af interessenter: